Back to Top

The club where badminton comes first

headerfacebook

Bordspellen bij Bacss

Bacss organiseert 24 april een bordspellenavond. Er wordt vanaf 20u in de cafetaria van Edu-sport gespeeld tot in de vroege uurtjes. Aansluiten na het badmintonnen kan uiteraard ook.

Op deze spellenavond is iedereen welkom, je hoeft geen lid te zijn van de club. Nodig gerust vrienden, vriendinnen, partners, collega's etc. uit.

Quiz

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert BACSS ook een quiz in 2020. Deze zal doorgaan op zaterdag 18/04/2020. De quiz wordt voorgezeten door Patrick De Bremaeker.
Iedereen is welkom vanaf 20u00. De quiz zal doorgaan in de zaal Don Bosco, Hendrik Consciencestraat 2B, 2900 Schoten.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór 11/04/2020 en aan 15 euro per ploeg. Een ploeg bestaat uit maximum 5 personen.

Oud-leden avond

Bacss bestaat al een talrijk aantal jaren en heeft vele leden zien komen en gaan. Hoewel de verbinding uiteraard de badmintonsport is, speelt een andere factor, namelijk de gezellige sfeer, een minstens even belangrijke rol.

Hiervoor nodigt Bacss graag alle oud-leden uit op vrijdag 21/02/2020 om samen met andere oud-leden en de huidige leden herinneringen op te halen, om bij te praten.

Indien gewenst, kan je ook nog eens lekker op een shuttle komen meppen.

Vanaf 20u30 staat de koffie klaar en willen we je graag (opnieuw) welkom heten in de cafetaria van sporthal Edu-sport.

Indien je nog mooie foto’s of filmpjes hebt die we op deze avond mogen tonen, mag je deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Vragen, voorstellen,… aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen:
Voorzitster Veronique: +32498077847

Het BACSS-Bestuur,
Veronique, Jan, Glenn, Evelien, Lise, Nicky