Back to Top

The club where badminton comes first

headerfacebook

Preventieve maatregelen tegen Corona virus

Beste BACSS’ers,

 Het nieuws staat niet meer stil over het coronavirus. Op dit moment zit de regering nog samen om extra maatregelen te bespreken en in een rampenplan te gieten.

 Het bestuur van BACSS kan jullie echter reeds meedelen dat de komende periode onze sporthallen gesloten zullen zijn. Dit geldt zowel voor Vordensteyn in Schoten als EduSport in Merksem. Dit betekent dat er geen vrije speelavonden zullen zijn, geen trainingen, geen competitiewedstrijden of tornooien. Wanneer de sporthallen terug open gaan, ligt nog niet vast.

 Deze beslissing is genomen door zowel de Koninklijke Belgische Badminton Federatie, de Ligue Francophone Belge de Badminton en Badminton Vlaanderen, de beheerders van de sporthallen en het bestuur van BACSS zelf. Hierbij worden de richtlijnen van de diverse overheden gevolgd. Wij houden jullie op de hoogte wanneer wij nieuwe informatie ontvangen.

 Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat iedereen zijn verantwoordelijkheid opneemt om het risico op een exponentiële verspreiding van het virus te voorkomen. Concrete richtlijnen en bijkomende informatie kan je terugvinden via Sport Vlaanderen en Badminton Vlaanderen . Bij specifiekere vragen kan je ook steeds terecht bij het bestuur van BACSS zelf.

 Wij danken iedereen voor het begrip, en hopen jullie na deze shutdown gezond en wel terug te zien op het badmintonveld.

 Tot dan!

 Het bestuur BACSS

Bacss T-shirts

Ondertussen zijn zo goed als alle T-shirts bezorgd aan de BACSS-spelers die meedoen aan competitie of een recreantentornooi. Indien je deze nog niet hebt gekregen, aarzel niet ons een seintje te geven. Als je graag nog een extra T-shirt koopt voor 15 euro, kan je deze bestellen via onderstaand formulier. Bijbestellen is mogelijk tot de avond van onze Feathernight 2.0 op 28/02/2020. Graag wensen we ook nog te vermelden dat het T-shirt niet in de droogkast mag, om te voorkomen dat de bedrukking loskomt.

Lidgeld

Hernieuw je lidgeld ten laatste 10 september, voor tijdige betalers is er een kleinigheid voorzien. Het lidgeld geldt voor de periode 15/08 t.e.m. 29/06.

Het lidgeld stort je met vermelding van het aan te sluiten lid op het rekeningnummer:

BE58 7895 7993 0379: BACSS vzw

Om een heel seizoen te badmintonnen, inclusief sportverzekering en Badmintonvlaanderen lidmaatschap, gelden volgende tarieven.

Lidmaatschap 2019-2020

Gelieve het formulier in te vullen om uw lidmaatschap geldig te maken (zowel nieuwe als bestaande leden).
De aansluiting wordt slechts actief na betaling van het lidgeld.

Bij betaling van het lidgeld voor 10 september 2019 is er een kleinigheidje voorzien.

Het lidgeld stort je met vermelding van het aan te sluiten lid op het rekeningnummer:

BE58 7895 7993 0379: BACSS vzw

Om een heel seizoen te badmintonnen, inclusief sportverzekering en Badmintonvlaanderen lidmaatschap, gelden volgende tarieven.

Adressen

Maatschappelijke zetel:
Boekenborglei 32/2
2900 Schoten

Secretariaat:
Dokter Maurice Timmermanslaan 26
2170 Merksem
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondernemingsnummer: BE 0454.407.089
Bankrekening: Belfius, IBAN BE58 7895 7993 0379

Aangesloten bij Badminton Vlaanderen erkenning nr. 10009.
Aangesloten bij de "Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen" (PBA).
Erkende sportclub bij de Sportraad van de gemeente Schoten.