Beste BACSS’ers,

 Het nieuws staat niet meer stil over het coronavirus. Op dit moment zit de regering nog samen om extra maatregelen te bespreken en in een rampenplan te gieten.

 Het bestuur van BACSS kan jullie echter reeds meedelen dat de komende periode onze sporthallen gesloten zullen zijn. Dit geldt zowel voor Vordensteyn in Schoten als EduSport in Merksem. Dit betekent dat er geen vrije speelavonden zullen zijn, geen trainingen, geen competitiewedstrijden of tornooien. Wanneer de sporthallen terug open gaan, ligt nog niet vast.

 Deze beslissing is genomen door zowel de Koninklijke Belgische Badminton Federatie, de Ligue Francophone Belge de Badminton en Badminton Vlaanderen, de beheerders van de sporthallen en het bestuur van BACSS zelf. Hierbij worden de richtlijnen van de diverse overheden gevolgd. Wij houden jullie op de hoogte wanneer wij nieuwe informatie ontvangen.

 Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat iedereen zijn verantwoordelijkheid opneemt om het risico op een exponentiële verspreiding van het virus te voorkomen. Concrete richtlijnen en bijkomende informatie kan je terugvinden via Sport Vlaanderen en Badminton Vlaanderen . Bij specifiekere vragen kan je ook steeds terecht bij het bestuur van BACSS zelf.

 Wij danken iedereen voor het begrip, en hopen jullie na deze shutdown gezond en wel terug te zien op het badmintonveld.

 Tot dan!

 Het bestuur BACSS