Back to Top

The club where badminton comes first

headerfacebook

Jeugdwerking

Welkom bij de jeugdwerking van BACSS. Met ons team van gemotiveerde en gediplomeerde trainers proberen we de speelmomenten zo leuk en productief mogelijk in te vullen. Voor jeugdspelers zijn er meerdere mogelijkheden. Je kan training volgen, vrij spel spelen of bij de volwassenen aansluiten (indien je hier oud genoeg voor bent).
Om de jeugdwerking zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we dat elk jeugdlid zich aan de afspraken kan houden.

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u graag feedback geven. Dan kan u altijd terecht bij onze jeugdverantwoordelijke Ellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor vragen in verband met de trainingen spreekt u best onze hoofdtrainer Ralf aan op het einde van een training.

Speelmoment maandag

Op maandag is het ook mogelijk vrij te komen spelen. Dit is dan samen met de volwassenen van 19:00u tot 20:00u in sporthal Vordensteyn.

De speelmomenten starten vanaf maandag 7 september 2020.

Speelmoment dinsdag

De trainingen gaan door op dinsdag, waar er gewerkt wordt in 3 verschillende groepen per niveau. Tijdens de trainingen zal de focus liggen op techniek, tactiek, spelverloop, etc. om de jeugdleden op een fijne en gemotiveerde manier te ontwikkelen tot echte badmintonners. Afhankelijk van de groep waarin het jeugdlid zit, wordt er 1,5u of 2u getraind. De trainingen gaan door op het volgende moment in Edu-sport:
19:00u tot 20:30u voor groep 1
19:00u tot 21:00u voor groep 2 & 3

De trainingen starten vanaf dinsdag 15 september 2020

Speelmoment woensdag

Wil je liever badminton verkennen via vrij spel of oefenen wat je in de training geleerd hebt? Dan ben je zeker welkom op woensdag! De sessies zijn steeds onder toezicht van enkele begeleiders. De speelmomenten gaan door op het volgend moment in Vordensteyn:
19:00u tot 21:00u voor groep 1 & 2

De speelmomenten starten vanaf woensdag 16 september 2020.