Recreanten

Voor de recreant staan vriendschappelijke en ontspannen matchen centraal, echter is een straffe matchen niet uitgesloten. Iedereen is welkom, zowel beginners als gevorderden of ex-competitiespelers.
Bij Bacss maken we geen onderscheid in speeluren voor recreanten en competitiespelers. Je kan dus steeds de uitdaging aangaan om tegen competitiespelers te spelen.

Recreantenstatuut?

Wie aansluit als recreant heeft het recreantenstatuut. Dit houdt in dat je mag meedoen aan recreanten toernooien.
Bij deelname aan een officieel tornooi worden recreanten officieel competitiespeler. Zoals bijvoorbeeld ons eigen toernooi Bacss National.

Recreanten mogen niet deelnemen aan competitie (met uitzondering van de seniorencompetitie). Zodra een recreant éénmaal deelneemt aan een competitiewedstrijd krijgt die recreant automatisch het statuut van competitiespeler.
Elke recreant die competitiespeler wordt, dient bijkomend lidgeld te betalen.

Recreantentoernooien

Recreantentoernooien zijn niet- officiële toernooien georganiseerd door clubs. Over het algemeen zijn deze tornooien toegankelijk voor alle spelers van beginners tot C2 spelers. De reglementen voor deze tornooien worden volledig door de organisator bepaald. Het recreantentoernooi van Bacss is het Tandenborsteltoernooi, dat steeds tegen het einde van het seizoen plaatsvind.

Info over aankomende recreantentoernooien vind je op de communicatieborden op speelavonden.